Økonomihytte

Vores små hytter består af et rum med dobbeltseng og en enkeltseng samt en lille køjeseng. Disse hytter er beregnet til maks to voksne og 2 børn. Den øverste køje kan kun benyttes af børn op til 120 cm. Som det ses på billedet er der en lille overdækket terasse som kan lukkes af med en teltdug hvis vinden bliver for kold. Vi har 6 af disse hytter som er placeret i en rundkreds med vandpost og bålplads i midten. Disse hytter er gode som alternativ til telt eller til grupper som ikke efterspørger den helt store komfort.

Indretning økonomi hytte

Alle vores små hytter er udstyret med varme, køleskab, elkeddel, kaffemaskine, kogeplader, gryder, pander og service til 4 personer. Der er dyner og puder til 3 personer i disse hytter. Linned kan lejes til 60 kr. pr. sæt. I skal selv medbringe viskestykker o.lign.

standard 6 personers hytte

Vores 9 store hytter består af to soveværelser med hver to senge, hems med  to spring-madrasser, opholdsrum med køkken, TV, spisebord og stole / bænke. Herudover er der overdækket terrasse med borde og stole.
Hytterne ligger lige ved siden af stor god servicebygning med familiebaderum, handicaptoilet og puslerum.

Indretning standard 6 personers hytte

Alle store hytter er udstyret med varme, koldt og varmt vand, køleskab, elkeddel, kogeplader, gryder, pander, og service til 6 personer. Der er dyner og puder til 6 personer i hytten. Linned kan lejes til 60 kr. pr. sæt. Nogle af hytterne er indrettet med et soverum med dobbeltseng og 1 med køjer, andre har kun 2 soverum med køjer. Alle hytterne har 2 madrasser på hems. I skal selv huske viskestykker o.lign.

6 personers hytte med bad og toliet.

Hytte med sengeplads til 6 personer.
Bad og toilet i hytten.
Indrettet med stue/køkken rum, 2 værelser, et med dobbeltseng og et med køjeseng.
Hems med 2 sovepladser.
Rygning ikke tilladt i hytten.

Indretning 6 personers med bad og toilet

Hytterne er udstyret med alle faciliteter til 6 personer, koldt og varmt vand, køleskab, kaffemaskine, elkeddel, kogeplader og ovn, gryder og service til 6 personer.

Der er dyner og puder til 6 personer i hytten. Linned kan lejes til 60 kr. pr. sæt.

Medbring selv viskestykker og lign.